DLUHOPISOVÉ TRŽIŠTĚ

JEDINEČNÁ SLUŽBA PRO DLUHOPISOVÉ INVESTORY

Společnost CYRRUS pro vás již několik let vybírá ty nejkvalitnější dluhopisy od prověřených emitentů. Abychom tuto službu ještě více zatraktivnili, rozhodli jsme se pro vás vybudovat dluhopisové Tržiště, prostřednictvím kterého můžete své dluhopisy v případě zájmu odprodat před splatností dalším zájemcům.

O vše se postaráme za vás

O vše se postaráme za vás

Obchod je naprosto anonymní

Obchod je naprosto anonymní

Záruka nejlepší ceny

Záruka nejlepší ceny

Pohodlný obchod čistě online

Pohodlný obchod čistě online

Jedinečná služba v ČR

Jedinečná služba v ČR

Chcete dluhopisy prodat či koupit?

Detailní informace k dluhopisu se zobrazí po jeho rozkliknutí na samostatné stránce. Pokud dluhopis již znáte a chcete zadat přímo objednávku k jeho zobchodování, stačí kliknout na připravené tlačítko a vyplnit jednoduchý formulář. O vše ostatní se postaráme za vás.

Inzerce nabídky či poptávky po dluhopisech je zcela zdarma. Zpoplatněn je až výsledek, čili úspěšné spárování vaší objednávky s protistranou. Kupující hradí poplatek 3 % z objemu obchodu, prodávající 1 % z objemu obchodu.

ISIN NÁZEV EMISE NOMINÁLNÍ HODNOTA PRODEJNÍ CENA ZA KUS POČET KUSŮ PLATNÝ DO
CZ0003531725 CHBIG 5,50/28 50.000,00 Kč 45.000,00 Kč 2 Ks 31.5.2024 DETAIL POPTAT
CZ0003539918 SOLEK08 III 7,00/25 1.000,00 Kč 1.000,00 Kč 201 Ks 30.4.2024 DETAIL POPTAT

Kdo jsme?

Platformu topdluhopisy.cz jsme založili s myšlenkou vytvořit prostor, kde se snadno setkají emitenti dluhopisů a investoři hledající zajímavé výnosy. Tržiště provozuje společnost CYRRUS, a. s., která patří do holdingu CYRRUS GROUP. V tomto holdingu naleznete firmy, které se specializují na investice i platební služby. Za topdluhopisy.cz stojí tým korporátních poradců společnosti CYRRUS, kteří spolupracují s emitenty na přípravě emise dluhopisů.

Jak Tržiště funguje?

Obchod prostřednictvím Tržiště může být uskutečněn pouze v případě, že kupující zašle na obchodní účet u CYRRUS kupní cenu včetně poplatku. Obchodník se zavazuje, že uskuteční obchod do 7 pracovních dnů od data vyrovnání nabídky a poptávky. Pro určení priority platí tato pravidla: 1. cenová priorita (nabídka s nejnižší cenou a poptávka s nejvyšší cenou), 2. časová priorita (posuzováno dle času odeslání nabídky či poptávky na setinu sekundy).

Často kladené dotazy - FAQ

Jak mohu nakoupit dluhopis?

Jak mohu prodat dluhopis?

Jaké dluhopisy je možné zobchodovat?

Jaké poplatky zaplatím za obchod?

Je možné zrušit aktivní pokyn?

Jak se dozvím, že se obchod uskutečnil?

Co dělat, když v seznamu není dluhopis, který mám zájem prodat?

Rizika dluhopisů

Dluhopisy v sobě vždy obsahují riziko selhání Emitenta. Tímto rizikem se rozumí, že Emitent nebude v budoucnu schopen splatit jistinu a výnos dluhopisů. V takovém případě může Investor ztratit celý investovaný kapitál. Na burze nekotované dluhopisy zpravidla nelze před splatností prodat a je nutné je držet do splatnosti, nestanoví-li Emisní podmínky jinak. Provozovatel ani Obchodník neprovádí investiční hodnocení Emitentů ani dluhopisů a neposkytuje investiční doporučení či poradenství k nákupu dluhopisů. Činnost Provozovatele ani Obchodníka nikterak nesouvisí s podnikatelskou činností Emitenta dluhopisů a Provozovatel ani Obchodník neodpovídá za splacení dluhopisů Emitentem. Provozovatel důrazně doporučuje Investorům, aby se před nákupem jakýchkoliv dluhopisů důkladně seznámili s Emisními podmínkami, případně prospektem dluhopisů a hospodářskou situací Emitenta. Riziko nesplacení dluhopisů Emitentem nese v celém rozsahu Investor. Na dluhopisy se nevztahují pravidla žádného garančního systému.

Více informací o rizicích najdete v Obchodních podmínkách. ČNB vydala Desatero pro drobné investory do podnikových dluhopisů. Seznamte se prosím s těmito informacemi, podrobnosti naleznete zde.

Pokud emitent vydal ke své emisi Prospekt cenných papírů, schválení tohoto prospektu Emitenta příslušným orgánem by se nemělo chápat jako potvrzení cenných papírů, které jsou nabízeny.